13. 9. 2016.

FESTIVAL "POETSKI GRAD" U MAGACINU




Festival POETSKI GRAD u organizaciji Poezina, održaće se 24. septembra, 2016. godine u prostoru Magacina u Beogradu, Kraljevića Marka 4.

            Festival je tematski određen savremenom poezijom koja nastaje i izvodi se u velikim gradovima. Takmičarskog je karaktera i okupiće autore i autorke iz Beograda kao i iz drugih većih gradova u Srbiji, koji pišu i izvode poeziju. Pokrovitelj i glavni sponzor Festivala je Sekretarijat za kulturu grada Beograda

KONKURS:


            Organizacija Poezin raspisuje KONKURS za pesnike i pesnikinje koji žele da nastupaju na Festivalu i takmiče se za prvo mesto i novčanu nagradu:

- zainteresovane osobe šalju svoje prijave u Word dokumentu na mejl kontakt@poezin.net,

- prijava mora da sadrži: kratku biografiju, kontakt telefon, fotografiju i tri pesme (nepotpune prijave neće biti prihvaćene),

- pesma tokom izvođenja (čitanja) ne sme da bude duža od 3-4 minuta na sceni,

- konkurs se zatvara tri dana pre događaja. Rezultati konkursa objavljuju se tri dana pre događaja, na FB strani i grupi Poezina, a učesnici Festivala se detaljno obaveštavaju o događaju mejlom.

Napomena - potrebno je poslati tri pesme jer je Festival osmišljen da se realizuje kroz tri kruga nastupa pesnika i pesnikinja. Polufinale, finale i uži izbor za nagradu.
 

Нема коментара:

Постави коментар